Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezona 2014/15 » Výsledky

8 kolo - ST. PŘÍPRAVKA sk.B

publikováno 12.10.2014 (aktualizováno 04.07.2015)

(#)Přípravka po slibném začátku a zvolnění ve druhém poločase,

 nakonec po boji - uhájila výhru!  (so)

                                                 

              (O) Neděle 12. 10. 2014 12.45 hod. 

            8   :    9       Sokol Strážovice - přípravka     

 Dambořice      [ pol. 4 : 6 ]        STRÁŽOVICE         

(so) BRANKY¦S¦    Pelikán 6 ,  Půrek 2 ,  Jirousek 1.  

MALÉ POZÁPASOVÉ HODNOCENÍ TRENÉRA DAMBOŘIC...

Strážovice patří k tomu nejlepšímu, co v naší skupině hraje, o čemž jsme se již přesvědčili i na jarním turnaji v Želeticích, kde jsme s tímto soupeřem vysoko prohráli. Od té doby ale přeci jen nějaký čas uplynul, něco jsme potrénovali, kluci už taky nějaký ten zápas odehráli. Tak nějak jsem tušil, že by to nemuselo být zas až tak špatné. Navíc za nás poprvé nastoupila naše nová posila – Saša Buchta, který měl trochu vyztužit naši obranu.

Ze začátku se zápas vyvíjel velmi slibně. Naši kluci bojovali, soupeře se nebáli a ten byl naši aktivní hrou ze začátku velmi zaskočen. Odměnou nám byla i první branka, když nás do nečekaného vedení poslal David Svoboda. V dalších minutách se ale několikrát prosadil hostující kapitán, který má střídavý start v Hodoníně, a čněl herně nad ostatními. Dal 3 krásné branky z poměrně velké vzdálenosti. Naše kluky to trochu přibrzdilo a jakoby nám to vzalo vítr z plachet. Rázem jsme prohrávali 1:6 a opět to vypadalo na debakl s tímto soupeřem. Naše hra se mi ale ani v této fázi nezdála až tak špatná. Rozdílovým hráčem byl pouze hostující kapitán, který dal většinu branek soupeře. Proto jsem se snažil kluky nabádat, aby nehleděli na výsledek a prostě jen hráli co nejlépe a snažili se dát co nejvíce branek. Kluci tedy zabojovali a závěr poločasu byl z naší strany perfektní, když jsme na přijatelných 4:6 snížili jen 5 vteřin před hvizdem. Na začátku druhého poločasu nám soupeř opět odskočil o několik branek, přesto jsme utkání nezabalili a odmakali ho až do konce. Odměnou nám byly čtyři vstřelené branky v druhém poločase a dotáhnutí soupeře na rozdíl jedné branky. Těsně před koncem navíc po pěkném vysunutí od Zbyně Horáka, byl sám před brankářem ve výborné pozici Saša Buchta. Situaci však vyřešil zbrkle a místo zpracování míče, volil střelu přímo z voleje, avšak netrefil branku. Škoda, ale nevadí, hlavu vzhůru. 

Jestli jsem po utkání v Poddvorově snesl na hráče samou kritiku, dnes je tomu přesně naopak. Moc se mi líbil výkon celého mužstva. Bojovnost, nasazení a touha porazit silnějšího soupeře, byla na našich hráčích myslím dostatečně vidět. Chvílemi už kluci i pochopili, že zpracování míče a rychlá přihrávka je lepší jak klička, proto bylo k vidění i několik akcí, které již nesly určitou stopu fotbalovosti. A to snad těší nejen mě, ale i diváky a hlavně kluky samotné. Při hodnocení bych rád moc pochválil opravdu všechny hráče za týmový a bojovný výkon. Nejvíce se mi líbili David Svoboda, Zbyňa Horák, Tomáš Kramář a Radek Martiňák.
Rád bych rovněž poděkoval skvělým fanouškům Dambořic, kteří kluky, i za nepříznivého stavu, neustále povzbuzovali. Ti jim to snad vrátili velmi sympatickým výkonem. 

Naopak kaňkou na utkání bylo chování trenérů a i některých fanoušků Strážovic, kteří si asi spletli utkání přípravky s utkáním dospělých. Myslím si, že takové chování a přehnaná soutěživost do této kategorie rozhodně nepatří.

Trenér Radek Martiňák

zdroj: Facebook

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz