Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezona 2014/15 » Výsledky

Nadstavba starší přípravka + pravidla

publikováno 23.05.2015 (aktualizováno 04.07.2015)

Nadstavba pro starší přípravku OSA a OSB

Vzhledem k počtu účastníků skupiny A a B starší přípravky, přistupujeme z důvodu vyplnění volných víkendů k nadstavbě, kdy se utkají mezi sebou mužstva obou skupin o konečné umístění. Mužstva uvedená na prvním místě jsou pořadatelé a očekáváme od nich návrh termínu zápasu a rovněž tak odvety. Mužstva se utkají systémem vyřazovacím, kdy se hraje doma venku a platí pravidlo vstřelené branky na hřišti soupeře, která v případě remízy, posunuje mužstvo do dalšího kola. V případě shodného výsledku se neprodlužuje, ale kopou se zrovna pokutové kopy. Pět kopů v základní části, a pokud nebude rozhodnuto, tak po jednom až do rozhodnutí. Domnívám se, že tento způsob bude příjemným zakončením okresní soutěže a věřím, že trenéři a vedení mužstev se postarají o hladký průběh a hezké zážitky pro děti. 

Jak budeme hrát? 

O 1. místo se utkají mužstva v semifinále, kdy první ze skupiny A se utká s druhým ze skupiny B. Druhou semifinálovou dvojici tvoří vítěz skupiny B a druhý ze skupiny A. Vítězové semifinále postupují do finále a poražení se utkají o 3. místo. Další dvojice se utkají obdobným způsobem, tzn. o 5. a 7. místo, o 9. a 11. místo, 13. a 15. místo, o 17., 18., 19. místo se utkají mužstva turnajově, neboť ve skupině B je 9 účastníků. Turnaj pro tři účastníky uspořádá každý oddíl na svém hřišti.

Rozpis? 

Je v celkovém rozlosování na stránkách www.kmofshodonin.cz a přednost domácího druhého zápasu má lépe umístěné mužstvo v tabulce. Pro souboje o umístění je pořadatelství dáno. Jsou možné domluvy, z důvodu hřiště atp.

 

Upozorňuji, že je to fotbal a děláme to všechno pro děti. Nenechte se strhnout průběhem hry a buďte vždy nad věcí.


Doplňující pravidla pro nadstavbovou část okresní soutěže přípravek OSA a OSB ročník 2014/2015

 1. Herní systém: dvojice mužstev umístěných na prvním a druhém místě ve skupinách A a B se utkají do kříže dvoukolově doma a venku dle rozlosování. Stejný princip je použit i u dalších týmů v boji o konečné umístění v okresní soutěži. Domácí tým je povinen zajistit hřiště a poslat informaci soupeři a KM OFS na josef.foltyn@tiscali.cz. Dohoda o výměně pořadatelství je možná v případě kolize hřiště, nebo jiných nepředvídatelných okolností. 

2. Co rozhoduje? a) součet bodů z obou zápasů: vítězství 3 body, remiz 1 bod, prohra 0 bodů. b) skóre: rozdíl branek v případě stejného rozdílu, branka vstřelená na soupeřově hřišti se počítá za dvě. Když ani tato kritéria nerozhodnou, kopou se pokutové kopy. Série 5 ti a pokud ani tady nepadne rozhodnutí, kopou se pokutové kopy po jednom, až do rozhodnutí. Kopou postupně všichni hráči. 

3. Hraje se podle platných pravidel pro starší přípravky. 

4. Povinnost pořádajícího oddílu. Co možná v nejkratší době zaslat zápis o zápase na adresu josef.foltyn@tiscali.cz 

5. Nadstavba je součástí prodloužení sezóny a nebude prováděno žádné vyhodnocení. Bude určeno pořadí v okresní soutěži 1 - 19. Nebudou žádné odměny ze strany KM OFS.

 Za KM OFS Foltýn Josef, předseda

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz